Ny blogg !!

Hei vi er to jenter som er bestevenner, og vi har tenkt og lage en blogg sammen. Til vanlig så har vi hversin blogg som heter www.solveig123456.blogg.no og www.nora123456.blogg.no . Men nå har vi bestemt oss for og ha en blogg sammen. I dette innlegget skal dere få høre om oss ,hobbyer og hvordan vi kommer til å blogge her.

Om oss :  NORA : Hun er en jente som er pen,11 år,og kjempe snill. Hun stiller alltid opp for de som trenger det. Hun er min bestevenn. Hun kommertil og blogge kjempebra her på bloggen. På fritiden rir hun,er med venner og turner. Favoritt bloggene hennes er www.l0ve.blogg.no , www.betinafarinetti.blogg.no, www.tkm.blogg.no.

Hilsen Solveig

 

SOLVEIG: Hun er en veldig snill og fin jente, og hun er ikke minst morsom ! Hun er glad og flirer hele tiden. Vi har vært bestevenner siden 2.klasse. På fritiden så rir hun, driller og er med venner. Hennes favorittblogger er www.nora123456.blogg.no  og www.l0ve.blogg.no.

hilsen Nora

 

Hobbyer :

 Ridning : Jeg har ridd i over 2 år. På et ridesenter her i malvik. -Nora    jeg har ridd i et halvt år - Solveig

Drill : Jeg har drillet i 4 år - Solveig

Turn : Jeg har turnet i ett halvt år i hommelvika - Nora

 

Vi kommer til å blogge hver dag om vi har nok tid. Vi skriver navnet vårt etter innlegg så dere ser hvem som har skrevet.


Nora

Dette er Solveig

 

Blogges i morgen !

- Nora & Solveig 

               

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

cicce

cicce

11, Malvik

Hei jeg er en jente på 11 år som ønsker og blogge om hverdagen,mote og ting som faller inn. Jeg leser alle kommentarer og blir glad for kommentarene. -solveig

Kategorier

Arkiv

hits