Sommerdag nommer 2

Hei, det er jo 21 grader !! Det har vert utrolig varmt i dag. i hvertfall på skolen for vi hadde utegym i dette fine veret. Det var kjempevarmt. Nå har jeg skiftet om til shorts og jeg prøver og solve meg litt for jeg er jo ganske så bleik., Dette har gjeg gjort i dag: Først hadde vi norsk i to skoletimer. Så hadde vi mat og sont og etter det hadde vi matte i en skoletime tror jeg..,Så etter det hadde vi gym i to skoletimer. Og til slutt fikk vi sjokolademuffins. Og så holde vi på med fotball og sont. 

Det er en spennende ting jeg må fortelle dere..Jo fordi i dag skal hele klassen dra i skogen kl halv ni eller ni jeg husker ikke..men i såfall da skal vi på tiurleik. For de som ikke hvet hva det er så er det at når hann tiurene skal få sei dame så krangler de om hun dama. Så de skal prøve og tøffe seg og sonnt for dama. Og den tiuren som vinner kampen får dama. Så vi skal ligge under en pressening i natt og i morgen tidlig så skal vi se på tiurleiken. Det blir spennende. Untatt det med at det er mange edderkopper og maur der. Men det skal sikkert gå så bra. Nå tengte jeg og legge ut litt bilder.


Sun fun !


Pease

Nå skal jeg på trampolina og etterpå skal jeg pakke til en fin og morsom tiurleik.

-Solveig

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

cicce

cicce

11, Malvik

Hei jeg er en jente på 11 år som ønsker og blogge om hverdagen,mote og ting som faller inn. Jeg leser alle kommentarer og blir glad for kommentarene. -solveig

Kategorier

Arkiv

hits